söndag 18 november 2012

Weekend 16 - 18 november 2012

Vi åkte till våra gamla vänner Janne och Stina i Nyköping och hälsade naturligtvis på min gamla mamma Eivor (88 år).  Trevligt och gott som vanligt och en och annan "rackare" gled ner.

Lördagförmiddag tillbringades till att försöka lösa Solvallas V75 gåta och det var damerna som lyckades bäst med en sexa och 13 femmor. Inga jätte pengar men peng är peng (569:-).

Sen bar det av till mamma där min gamla kusin Stig dök upp för att lära sig lite mer om släktforskning som Tina håller på med. Det var vår släkt på mammas sida som studerades. De härstammar från Finland och kom till Sverige senare delen av 1800 talet.

Janne och jag gick ner i källaren och fiskade upp riktigt gamla upplagor av Rekord Magasinet. Janne visste att det fanns gamla bilder av Södertälje Sportklubb. Den med gula tröjor är SSK från 1946-48.

Innan hemfärd till Lerberget på söndagen blev det en rundtur i vår gamla skolstad Oxelösund. Ramdalens IP ett måste där man stängt upp många i krysset och naturligtvis vårt gamla riktigt fina hus på Båggatan.
(Vi längtar inte tillbaka)






Inga kommentarer:

Bloggarkiv