tisdag 20 februari 2018

20 februari 2018

3 veckor.

Otroligt tre veckor och en dag sen vi anlände hit till Costa del Sol. Har vi något att klaga på, nej är svaret. Lite kallt de första 10 dagarna men nu när solen lyser på "flinten" är det så ljuvligt. Inte en droppe regn, men det är torrt som sören över hela Andalucien och det är vattnings förbud.

Det står vi ut med och det är mycket rull på golfbanorna. Kanske lite för mycket i bland när bollen rullar längre bak än var du slog den från början.

Vilket fall, Bloggaren ber om ursäkt att han inte är så aktiv som tidigare år, men åldern tar ut sin rätt.

Några bilder med text visar lite att vi inte bara sitter och tar det lugnt.

I morgon förresten anländer min äldste vän Anders Lundgren, med smeknamnen Mr Lunke, Mr Lee, Mr Lunkestuds ( har alltid tur med studsarna på golfbanan). Hämtas på Malaga Aeroporto och försvinner nästan lika fort som han kom, på söndag. Skal bli fantastiskt. Välkommen Anders.

 Cykeltur till Marbella på söndagen (22  km ) och det blåste lite grann, och då är dom direkt ute. Det fanns många fler vi sidan om kameran
 Bild mot klubbhuset, se va torrt det är. El Pariso Golf Club
 En härlig golfbana med "lot of space", ni vet vad jag menar.
 Underbara vyer hela tiden.
 18 hålet, men vad fan är det inte Swilken Bridge.
 Tina och Wilfred efter en underbar runda i kalasväduuuur,
Vi skjutsade hem Wilfred som bor vi Los Monteros och har en skaplig utsikt över Medelhavet och Marocco.

1 kommentar:

Anonym sa...

Pelle har du inte informerat Wilfred att rött är din färg? Kul att golfen går bättre, när det gäller chip o putt så kan du väl fråga mr Lee om en lektion? Är inte säker men han har väl provat det mesta som går att testa? Betablockerare brukar fungera på mig!
Talant

Bloggarkiv