fredag 13 april 2018

13 april 2018

Fredagen den 13e, jaha, då får man se upp och ta det lite lugnt. Ute regnar det som sören men prognosen fram till vi åker hem nästa söndag ser mycket lovande ut.

Vi har en golfrunda kvar och några har vi fått ställa in pga regn. Golf är nog svårt utan regn.

Vädret under dom här månaderna vi har varit här, har varit mycket varierande med sol, starka och kalla vindar och regn. Men som sagt när solen är framme och vindarna lägger sig är det så fantastiskt. Tyvärr har det varit för lite av den varan, men ändå är det toppen att vara här nere.

Det finns faktiskt massor att göra här nere och att titta på. Våra elcyklar har vi använt mycket flitigt på de otroligt fina cykelvägarna och strandpromenaderna ( man får cykla men endast 10 km/tim, inte många som respekterar det). Varuhusen och de enorma köpcentrum som finns kan man spendera ganska många timmar och bara sett hälften. Både jättedyrt och jättebilligt och den obligatoriska marknadsdagen på lördagar i Nueva Andalucia, får man inte missa.

 I Puerto Banus kan man promenera hur många gånger som helst. Nya fantastiska båtar dyker upp hela tiden.
 En av de vassaste jag sett.
Inte så dålig heller.


Båtbuss som går mellan Marbella och Puerto Banus.
 Skapliga bilar finns också.
 En McLaren.
 Vårdekoration vid apelsintorget i gamla stan i Marbella


En bloddy Mary, en halv måltid, och oh så nyttig.

Inga kommentarer.

6 kommentarer:

goan1217@gmail.com sa...

Man noterar att det inte har blivit mycket badande! Du verkar vinter bada mera? Blev det ett dopp i medelhavet? Nästa vecka ska det vara strålande sol och över 20gr i Södertälje😎hoppas att den sista golfrundan blir till belåtenhet har förstått att spelet är i vardande👍 Har själv gjort debut på Järna 9 hålare par 31 jag får 1 slag på nio hål 33 slag blev det två fåglar också🏌🏻

goan1217@gmail.com sa...

En fantastisk vacker blodig Mary😀

Lerbergsche sa...

Två gånger i havet och tre i poolen har det blivit. Du har rätt, hemma är det minst två gånger i veckan. Nästa vecka blir det kanon här nere kanske 25 grader.

goan1217@gmail.com sa...

Tror att bara en i havet som är dokumenterad?
Men ni har haft fantastiskt mycket varmare väder än oss men nu börjar vi komma ikapp😅så det passar ju bra med hemfärd! Tur med vädret hade ju mr Lee när han var på besök, har glömt proportionerna till GT:en var 12 cent gin och sex cent tonic och rikligt med is😳

Unknown sa...

24 grader i Halmstad igår och golfpremiär, 34 pinnar.
Kan det bli en sista på Lejonklippan?
Välkomna hem, ses snart!

Unknown sa...

Idag 8 och stilla regn...

Bloggarkiv