tisdag 12 februari 2019

Strandpromenaden

Strandpromenaden mellan San Pedro de Alcántara  och Marbella är fantastisk. Den sträcker sig 11 km utmed medelhavet. Det går både att cykla och gå men med jämna mellanrum kommer det skyltar att gående har företräde och maxhastighet  för cykel är 10 km/tim. Båda reglerna respekteras förstås (kände ni ironin). Men dom som verkligen har företräde är alla hundar som springer lösa (inte alla) och husse och matte tänker säkert , men han är ju så snäll!!  (Förlåt min Södertälje kamrat,Göran).

Jag har skrivit det förr att det finns så otroligt mycket hundar här nere och dom flesta hundägare har inte bara en hund, utan 3 till 4 stycken. Bajsupplockning har blivit mycket bättre men det finns förbättringspotential fortfarande. Men på den långa playan gäller det att se upp för där "är det ju ingen som ser att min hund la en riktig rackare".

Nu till baka till söndagscykel och promenad i ett otroligt fint väder med våra norska vänner Elin och Wilfred. Bilderna talar:

 Under veckodagarna går det bättre men lördag söndag är det fullt.
 Underbar miljö.
 Vi gick ut på en lång pir ungefär halva vägen och kolla vattnet, klart och fint.
 Puerto Banus längst bort.


Marbella.
 VI ska väl ha en bild på Lejonklippan, så klart.
 Gick inte snabbt för seglarna denna vindstilla dag.
 Hemåt!
 Strax utanför vår Urbanizatcion, firade tvilligparet 1 årskalas. Ingen dålig present. Maskinisten rakt bakom.
Mycket nöjda. (det blev en kall öl)

3 kommentarer:

goan1217@gmail.com sa...

Fint som snus! Lunkeklass på fotot. Tråkigt att man inte städar efter sin hund! Jag plockar alltid upp efter Klara även när hon går in under buskar och träd! Förbättrings potential finns det även här!!!

Lerbergsche sa...

Det visste jag käre vän. Kul som alltid när du kommenterar bloggen Lerbersche.

Unknown sa...

O golfen?🏌️🏌️

Bloggarkiv