onsdag 8 februari 2017

Onsdag 8 februari 2017

Golfpremiär.

Solen skiner och "life is good" här ner i Costa del sol. 

Vi hade bokat golf på en mycket fin 9 hålsbana inte långt ifrån där vi bor. Namnet på banan El Higueral, och vi såg fram emot en runda då förra säsongen blev förstörd av höftproblem. Skulle grejorna hålla, och javisst gjorde det, för oss båda.

Solen sken från en klarblå himmel och där låg hål nummer ett, en ganska kort på 3, lite lätt nedför.

Provsvingarna satt mjukt och fint, men det är ju något annat än att spela på banan. Både Tina och drog varsina DRAGARE kraftigt åt vänster rakt ner i en jätteravin. Att leta efter russinen var inte att tänka på. Våra "Mulligans" var betydligt bättre och efter en tveksam start blev det bättre och bättre. Framförallt roligare och roligare. Vi kan ha varit lite rädda att trycka till då det var mycket toppade bollar i början.
Kanon att vara igång igen och att allt fungerar utan att göra ont. Får man säga att ölen i solen efter målgång smakade ruskigt bra. (San Miguel)

 Måste visa den här bilden den 7e februari när vi var på våran favorit Parque de Commercial, La Cañada, utanför Marbella. Solen och medelhavet nästan lugnt. Varför står jag där och tar kort, kanske en liten "smygsjua"?
 Ahaa, Lejonklippan från en annan vinkel.
 Våran "Urbanicacion" Las Adelfas, sköts perfekt. Vad säger ni om klippningen, nagelsax? Vad heter träden? Bloggaren kan inte.
 Hål nummer 2. Håll på högerkanten, vänstersidan inte rolig.
 Hål 4, en par femma 467 meter nedför och det rullade ordentligt. Aldrig kul att spela "dolda" hål men när man kom fram över krönet.....
 Riktigt snyggt, och där låg vi båda två i "perfect position" eller som vi säger på spanska vi som behärskar det, "posición perfecta".

Du grabbar, ser man inte lejonklippan här också?
 Banan var i riktigt bra kondition med super snabba greener. Många puttar blev det.
 Nöjda årsdebutanter. Bra skoputs förresten.

Säg ingenting till Tina, men visst har jag brunare ben?





  

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ser härligt ut! Bara du inte får för långt försprång på bettet🏌🏌

Lerbergsche sa...

Tack Urban, än behöver du inte vara orolig.

Bloggarkiv