torsdag 2 februari 2017

Torsdag 2 februari 2017

Det känns fantastiskt att vara tillbaka här i San Pedro de Alcantara, och vädret när vi kom, lika i går, 20,8 på vår altan. Man säger, El smasko grande.

I dag mulet med lite regn, men vad gör väl det, när vi planerat att göra storinköp på Parque de Commercial vid Marbella. La Canãda, heter det och är otroligt stort, butiker och restauranger i massor. Framförallt deras matbutik är kanske det största vi sett. Dom har inte Messmör men sen vet i fan!!

I dom tidigare lägenheterna vi hyrt här nere, har bägge saknat brödrost, (hur kan man inte ha en brödrost?) Nu såg vi på bilderna, när vi valde lägenhet, att här fanns det en. El toppo. Jag har ju vunnit så många brödrostar på frågesport, så det var skönt att slippa köpa en ny.

Trodde vi ja! Första morgonen stoppade vi i Bimbosar, (namnet på brödet) och lämnade köket. Dom hoppar ju upp när dom är klara, eller?? När vi kommer tillbaka, ( ni märker att jag skriver vi, men det var inte jag som rostade) som ser man max två meter för all rök av från de förbrända kolbitarna. Brödrosten gick heller inte att rädda, så nu har vi en snygg röd en, som jag provrostade i kväll. Perfecto!

Manténgase en contacto con Lerbergsche.

 Andra morgonen, precis utanför vår altan.
 En av entrérna.
 Vinhyllan.
 Nej sören också, lika stor på vänstersida.
Vad säger ni, snygg va?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv