lördag 13 februari 2016

Lördag 13 feb 2016

Hello Lerbersche lovers,

Ni blir fler och fler och det gläder oss alldeles otroligt. Det gäller att hitta på nya teman och det är inte alldeles lätt. Vet att många väntar på att golfen skall komma igång, men det skall blåsa nu i några dagar, även om tempen är otrolig.

Golfbloggen kommer att bli rolig, om jag är ärlig, för det kommer att smälla lite här och där. Men, det kan ta några dagar. Prognosen för golf är lite tveksam. För våran form måste vi ha idealiska förhållande, om det hjälper, nej det tror jag inte.

Väder prognosen? Vi har ju haft ruskigt fint men nu blåser det och är lite oroligt. Oroligt, har någon meteorolog, använt det? Kanske, Curry Melin, Gösta Salomonsson, Leo Rannalit (eller leo rengalätt som vi tyckte va roligt), och senare allas vår favorit, John Pholman, ( Åsa Boden glömmer vi), nej uttrycket kan vi inte komma ihåg.

Vi lunchade i Nueva Andalucia i går och när vi går tillbaka till våra cyklar, står där Thailändare som jobbar vid restaurangen ovanför vår parkering och studerade våra cyklar- Finns faktiskt inte så många El-cyklar här nere. De som finns är av modellen hopfällbara eller compactcyklar.

Frågade och tittade och min cykel , Tailwind, såld från Halmstad av min käre vän Bosse. skapade störst intresse- "velly nise". Han fick naturligtvis provköra och var lyrisk. "Vaj do ju nid a kar", sa han avslutande.









1 kommentar:

christina.svard@gmail.com sa...

Kan man hyra elcyklar?
Här kommer två hjärtan till Er❤️❤️ På Alla Hjärtans Dag. Hälsningar C&C

Bloggarkiv